Haza > Szolgáltatás > Miért válassza a YUANDA PSA oxigén generátort?

Az YDGET .com- t gyártják, beszállítják és szakértelemmel foglalkoznak   exkluzív PSA oxigéngyárak, amelyek teljesen automatikusak és alacsony generációs költségeket igényelnek. Ezek a növények rendkívül fontosak az üvegiparban, a lángoló iparágakban és az acéliparban. A patrónok megbízható és könnyen telepíthető növényeket kínálnak, amelyek rendkívül hatékonyak az előadásokban. Ezek a növények különböző minőségellenőrzési folyamaton mennek át, amely biztosítja a legjobb eredményt az ügyfél végére. Az ügyfelek igénybe vehetik ezeket a minőségi üzemeket az igényeik és igényeik szerint.
* Magas oxigén tisztaság
A PSA oxigéngenerátorai lehetővé teszik a nagy tisztaságú oxigén előállítását a sűrített levegőből. Ez az oxigén tisztaságot kriogén rendszerek is biztosítják, ám lényegesen összetettebbek és csak nagy fogyasztási mennyiségek indokolják. Az oxigéngenerátorok z MS (zoliet molekulaszűrő) technológiát használnak, hogy folyamatosan nagy tisztaságú oxigént biztosítsanak, és belső kompresszorokkal vagy anélkül kaphatók.
* Alacsony üzemeltetési költségek
Az elavult légelszívó berendezések helyettesítésével a nitrogén-termelés megtakarítása nagymértékben meghaladja az 50% -ot [citation needed]
Az oxigéngenerátorok által termelt oxigén nettó költsége lényegesen kisebb, mint a palackozott vagy cseppfolyós oxigén költsége.
* Az oxigéngenerátorok kevésbé hatnak a környezetre
Az oxigéngáz előállítása fenntartható, környezetbarát és energiatakarékos megközelítés, amely tiszta, tiszta, száraz oxigéngázt biztosít. A kriogén levegőelválasztó üzemhez szükséges energia és a folyékony oxigénnek az üzemből a létesítménybe történő szállításához szükséges energiával összehasonlítva az előállított oxigén kevesebb energiát fogyaszt és kevesebb üvegházhatást okoz.

 

Yuanda KOB sorozat PSA Oxygen Generator
3.1 Specifikáció:
1) Tisztaság: 28-95%
2) Kapacitás: 1 ~ 3000Nm3 / h
3) Nyomás: 0,1 ~ 0,6 MPa (0,6 ~ 15,0 MPa is elérhető)
4) Harmatpont: <-45 °="">
5) Típus: csúsztatható
6) Védjegy: Yuanda
7) Származási hely: Hangzhou, Zhejiang, Kína
8) Szállítás: 20-50days
3.2 Termékjellemzők
1. Teljes automatizálás
Minden rendszert úgy terveztek meg, hogy részt vegyen a működésben és az automatikus oxigénigény-beállításban.
2. Alacsonyabb helyigény
A tervezés és a műszerezés teszi a berendezés mérete nagyon kompakt, a szerelés a csúszkák, előre gyártott és szállított gyárból.

3. Gyors üzembe helyezés
Az indítási idő körülbelül 30 perc, hogy megkapja a kívánt oxigén tisztaságot. Így ezek az egységek bekapcsolhatóak és kikapcsolhatók az oxigén igény változásai szerint.
4. Nagy megbízhatóság
Nagyon megbízható a folyamatos és állandó működéshez, állandó oxigén tisztasággal. A rendelkezésre álló üzemidő 93% -nál jobb.
5. Zeolit ​​Molekuláris Sziták Élet
A várt Zeolite Molecular Sieves élet több mint 10 év, vagyis az oxigéngyár teljes élettartama. Tehát nincs pótlási költség.
6. Alacsony befektetés és energiafogyasztás
7. Egyszerű üzemeltetés és karbantartás
3.3 Műszaki specifikáció:
1. A rendszer elfogadja az egy kattintásos indítási módot, a levegőkompresszort, a hűtött levegő szárítót, az Adapter szárítót, a generátor a programot egyenként kezdi el dolgozni.
2. Az oxigéngenerátor, melyet nem megfelelő oxigéngáz figyelmeztető riasztással és automatikus szellőztetéssel szereltek fel, akkor biztos lehet benne, hogy a csővezetéken átfolyó összes oxigén jó minőségű.
3. A Siemens Németország színes érintőképernyőjével ellátott oxigéngenerátor képes megjeleníteni az egész rendszer áramlási körülményeit, tisztaságát, nyomását és nitrogénáramát, és emlékeztetheti a karbantartási időt, feljegyzi a hibajelzést , töltse le az üzemeltetési adatokat.