Haza > Szolgáltatás > Hozzáadott szolgáltatások

YDGET minőségellenőrzés

YUANDA Gas Enigineering & Technology Biztos lehet benne a YDGET megoldás minőségével. A YUANDA csak a legjobb beszállítókat és alkatrészeket használja. És minden nitrogéngenerátort professzionális szakértők tesztelnek és megbíznak, hogy mindent meggyőződjenek, mielőtt elhagynák a gyárat.


YDGET Garancia

A YDGET árucikkre vonatkozó jótállás időtartama a telepítés és üzembe helyezés befejezésének napjától számított 360 nap vagy az áru átvétele után 420 nap, attól függően, hogy melyik történik korábban.


YDGET szerviz és támogatás

A YDGET olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek segítségével maximalizálhatja előnyeit. A maximális kényelem érdekében fix áras szolgáltatási szerződést kínálunk a működési idő vagy naptár alapján

idő. Természetesen minden ügyfél szívesen hív minket bármikor. Mindig többet vagyunk hajlandóak segíteni Önnek.

1) Tanácsadás

Segítség az önsegítéshez, a tapasztalatcseréhez és az egyéni támogatáshoz.

Ha kérdése van az üzem üzemeltetésével kapcsolatban, vagy szükség van valakire a hibaelhárításhoz, tanácsokat adunk telefonon vagy írásban. A velünk való közvetlen kapcsolat nagyon fontos számunkra, mivel mindkét fél javára partnerként állandó együttműködésre alapoznak.

2) Üzembe helyezés

Szisztematikus az erekció végleges elfogadásától a megfelelő működés és a garantált funkciók jóváhagyásáig. Ez magában foglalja a kiterjedt működési teszteket, a professzionális töltést adszorbensekkel és katalizátorokkal, a megfelelő üzembe helyezést, az üzemi paraméterek optimális beállítását és az összes biztonsági funkció ellenőrzését. Ugyanakkor felkészítjük az üzemeltető személyzetet az üzem működésére és működésére.

3) Pótalkatrész szolgáltatás

Világszerte, gyors és alacsony áron a teljes üzemidő alatt. Az általunk szállított összes növényi alkatrész külön címkézése lehetővé teszi számunkra, hogy egyértelműen azonosítsuk az Ön által kért pótalkatrészeket. Termékeinket hosszú élettartamra és gazdaságosságra terveztük.

A módosításokhoz és bővítésekhez a legoptimálisabb és legegyszerűbb megoldást keressük.

4) Karbantartás / módosítások

A rendszeres ellenőrzés és karbantartás biztosítja a folyamatos működést, megakadályozza a károkat és megakadályozza a váratlan lebomlást. A karbantartási / felülvizsgálati munkák során ellenőrizzük az összes releváns elemet a működéshez és állapothoz, a cserélési hibákhoz, a felhasznált és kopott alkatrészekhez, és utána optimalizáljuk a berendezést az adott üzemi körülmények között. Attól függően, hogy a növény mérete és

a szolgáltatási kör a felülvizsgálatok részletes ütemezését, valamint a vállalkozók koordinációját és felügyeletét is magában foglalja. Természetesen a karbantartási dokumentációkat jelentések és pótalkatrész-ajánlások formájában szállítjuk, és az Ön igényeinek megfelelően összehangoljuk a menetrendünket.

5) Képzés

Know-how a személyzet számára.

Működtetés, karbantartás és javítás, elektromos mérő- és vezérlőberendezések vagy folyamatmérnöki tevékenység - szakértőink számára speciális képzést kínálunk. Akár a helyszínen, akár az üzemével, vagy a mi engedélyeinkkel dolgozunk, a kérdésekre és problémákra koncentrálunk.