PSA oxigén növény gyártók

PSA oxigén növény gyártók

Típusszám: KOB-60 zajszint: alacsony tisztasági: 93-95 %-os bemeneti/kimeneti méret: DN 50/25 garancia: 20 hónapos származási hely: Zhejiang Kína specifikáció: CE HR-kód: 84196019 tanúsítási: SGS, CE, ISO 9001, ISO-feszültség: 220V végtermék: oxigén gép mérete: közepes hogyan-hoz kap egy azonnali árajánlat? Do...

product details

Típusszám: KOB-60

Zajszint: alacsony

Tisztaság: 93-95 %

Be-/ kiömlési méret: DN 50/25

Garancia: 20 hónapos

Származási hely:ZhejiangKína

Specifikáció: CE

HR-kód: 84196019

Minősítés: ISO9001, SGS, CE, ISO

Feszültség: 220V

Végtermék: oxigén

Gép mérete: közepes

Hogyan viselkedni kap egy azonnali árajánlat?

Ne habozzon, küldjön levelet az alábbi adatokkal.

1) O2 áramlási sebesség: ___Nm3/óra

2) O2 tisztaság: ___ %

3) O2 kilépő nyomás: ___Bar

4) feszültség és frekvencia: PH/___V/HZ

5) O2 alkalmazása.

YDGET is ajánlom, gyártó, szállító és szakértői résztegy kizárólagos tartományban a PSA oxigén növények, amelyek teljesen automatikus és megkövetel alacsony termelési költség. Ezek a növények nagyon szükséges, üveg iparágakban, lángoló, ipar- és acélgyártás. Kínálunk mecénások, megbízható és egyszerűen telepíthető a növények, amelyek rendkívül hatékony, előadások. E növények átmennek különböző minőségű eljárás biztosítja a legjobb eredményt: customerand #39; s vége. Vevő lehet igénybe e minőségi növények egy megfogalmazza igényeit és követelményeit. Ezek szükségesek, az iparágak, mint a üvegipar, acélipar és Keményforrasztó ipar stb.

YDGET PSA OXIGÉN GENERÁTOR

Specifikáció:

1) tisztaság: 28 ~ 95 %-os

2) kapacitás: 1 ~ 3000Nm3/h

3), nyomás: 0,1 ~ 0.6Mpa (0,6 ~ 15.0MPa is rendelkezésre áll)

4) harmatpont: kevesebb mint 45 fok

5) típus: Csúszás szerelt

6) védjegye: Yuanda

7) eredetű: Hangzhou, Zhejiang, Kína

8) szállítás: 20-50days

Termék jellemzői

1. a teljes automatizálás

Minden rendszerek un részt vett és automatikus oxigénigény kiigazítás célja.

2. a kisebb lemezterület-szükséglet érdekében

A design és a műszerek teszi az üzem mérete nagyon kicsi, a skids, előre gyártott és gyári szállított.

3. Gyors indítás

Elkezd-megjelöl idő körülbelül 30 percig, hogy kívánt oxigén tisztaságát. Így ezeket az egységeket lehet kapcsolni a andamp; LE, mint egy oxigén igény változások.

4. magas megbízhatóság

ItAnd #39; s nagyon megbízható, folyamatos és állandó működéséhez folyamatos oxigén-tisztaságú. Üzemben rendelkezésre álló idő mindig jobb mint 93 %.

5. a zeolit molekuláris sziták élet

Várható zeolit molekuláris sziták élet, több mint 10 év azaz oxigén növény egész élettartama. Így nincs csere költségek.

6. alacsony beruházási- és energiafogyasztás

7. az egyszerű üzemeltetés és karbantartás

Formai specifikáció:

1. a rendszer elfogadja a egy-kettyenés elkezd módja, kompresszor, hűtött levegő szárító, Adsportion szárító, generátor akarat elkezd-hoz munkát követően a program egy-egy.

2. az oxigén-generátor, felszerelt és képzetlen oxigén gáz riasztó automata légtelenítő, akkor lehet, hogy minden oxigén, hogy bemegy a csővezeték, hogy jó minőségű.

3. az oxigén-generátor, színes érintőképernyő, Siemens Németországból, képes megjeleníteni a működési állapot, tisztaság, nyomás, nitrogén áramlás és az egész rendszer on-line; És ez is emlékeztet a karbantartási idő, rögzítése a baj riasztó, a működési adatokat töltse le.

Zhejiang Yuanda levegő szétválasztása Equipment Co., Ltd.

YDGET van egy sor a PSA nitrogén andamp; oxigén generátorok, membrán nitrogén andamp; oxigén generátor, nitrogén tisztítási rendszerek stb, és széles körben használt iparágak, kőolaj, olaj-andamp; gáz, vegyi anyagok, elektronika, kohászat, parazsat, gyógyszerek, repülőgép-és űripar, autók, üveg, műanyag, élelmiszer, orvosi kezelés, gabona, stb. Év kutatás a levegő szétválasztása technológia és gazdag megoldás tapasztalatok a különböző iparágakban, a YDGET tapad, biztosítva ügyfeleinknek több megbízható, gazdaságosabb, kényelmesebb szakmai gáz megoldások.

Van egy tapasztalt szakmai csapat mindig kész arra, hogy az Ön szolgálatában. A mérnök gondosan elemezni a megadott követelményeket, és megfelelő megoldásokat kínálnak az Ön számára. Értékesítés utáni szolgáltatás garantálja a rendszer gyors válaszát a problémák belül 24 óra, és azok a legrövidebb idő alatt. Értékesítés utáni szolgáltatások nitrogén/oxigén generátorok, és más kapcsolódó berendezések általunk kínált YDGET feladata.

YDGET elkötelezett ügyfeleink megbízhatóbb, gazdaságosabb és kényelmesebb a levegő szétválasztása megoldásokkal, és a professzionális szolgáltatás ellátására.


Hot Tags: PSA oxigén növény gyártók, kínai gyártók, szállítók, gyári, exportőrök, eladó, vásárlás

Egy pár: oxigén generátor hőmérsékletét

Következő: akkumulátor oxigén koncentrátor

Vizsgálat

You Might Also Like