Nagyon stabilan működő, stabilan működő oxigéngenerátor gyárilag versenyképes áron (CE / ISO / ASME / SGS)

Hogyan kaphatok azonnali idézetet? Ne habozzon elküldeni az alábbi adatokat. 1) O2 áramlási sebesség: _____ Nm3 / óra 2) O2 tisztaság: _____% 3) O2 kisülési nyomás: _____Bar 4) Harmatpont: -45c 5) O2 Alkalmazás. 6) A helyi tengerszint 7) Feszültség és frekvencia: ______ V / PH / HZ Yuanda KOB sorozat ...

product details

A YUANDA oxigéngép előnyei

* A legmegbízhatóbb technológia
* Haladóbb és gazdaságosabb levegőelválasztó modulok. rendkívül alacsony fogyasztás
* Egyszerű tervezés, Kevesebb komponens = alacsonyabb karbantartási költség
* Automatizált működés.
* Kulcsrakész megoldás és üzembe helyezés.
* Csúsztatható kivitel, könnyű telepítés.
* Tartós molekuláris szita és acélszerkezetek biztosítják a hosszabb élettartamot.
* Az egyszemélyes szolgáltatási módot, egy ügyfél - egy saler - egy mérnököt veszünk az örökös oxigéngéphez


Hogyan kaphatok azonnali idézetet?

Ne habozzon elküldeni az alábbi adatokat.
1) O2 áramlási sebesség: _____ Nm3 / óra
2) O2 tisztaság: _____%
3) O2 kisülési nyomás: _____Bar
4) Harmatpont : -45c
5) O2 alkalmazás.             
6) A helyi tengerszint           
7) Feszültség és frekvencia: ______ V / PH / HZ

Yuanda KOB sorozat PSA Oxygen Generator

1.Specification:
1) Tisztaság: 28-95%
2) Kapacitás: 1 ~ 3000Nm3 / h
3) Nyomás: 0,1 ~ 0,6 MPa (0,6 ~ 15,0 MPa is elérhető)
4) Harmatpont: <-45 °="">
5) Típus: csúsztatható
6) Védjegy: Yuanda
7) Származási hely: Hangzhou, Zhejiang, Kína
8) Szállítás: 3-15 nap
20180425.jpg

2. Minőségellenőrzés
YUANDA Gas Enigineering & Technology Biztos lehet benne a YDGET megoldás minőségével. A YUANDA csak a legjobb beszállítókat és alkatrészeket használja. És minden nitrogéngenerátort professzionális szakértők tesztelnek és megbíznak, hogy mindent meggyőződjenek, mielőtt elhagynák a gyárat.

3. Garancia
A YDGET árucikkre vonatkozó jótállás időtartama a telepítés és üzembe helyezés befejezésének napjától számított 360 nap, vagy az áru átvétele után 420 nap, attól függően, hogy melyik történik korábban.

4. Szerviz és támogatás
A YDGET olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek segítségével maximalizálhatja előnyeit. A maximális kényelem érdekében fix áras szolgáltatási szerződést kínálunk a működési idő vagy naptár alapján
idő. Természetesen minden ügyfél szívesen hív minket bármikor. Mindig többet vagyunk hajlandóak segíteni Önnek.
1) Tanácsadás
Segítség az önsegítéshez, a tapasztalatcseréhez és az egyéni támogatáshoz.
Ha kérdése van az üzem üzemeltetésével kapcsolatban, vagy szükség van valakire a hibaelhárításhoz, tanácsokat adunk telefonon vagy írásban. A velünk való közvetlen kapcsolat nagyon fontos számunkra, mivel mindkét fél javára partnerként állandó együttműködésre alapoznak.
2) Üzembe helyezés
Szisztematikus az erekció végleges elfogadásától a megfelelő működés és a garantált funkciók jóváhagyásáig. Ez magában foglalja a kiterjedt működési teszteket, a professzionális töltést adszorbensekkel és katalizátorokkal, a megfelelő üzembe helyezést, az üzemi paraméterek optimális beállítását és az összes biztonsági funkció ellenőrzését. Ugyanakkor felkészítjük az üzemeltető személyzetet az üzem működésére és működésére.
3) Pótalkatrész szolgáltatás
Világszerte, gyorsan és alacsony áron a teljes üzemidő alatt. Az általunk szállított összes növényi alkatrész külön címkézése lehetővé teszi számunkra, hogy egyértelműen azonosítsuk az Ön által kért pótalkatrészeket. Termékeinket hosszú élettartamra és gazdaságosságra terveztük.
A módosításokhoz és bővítésekhez a legoptimálisabb és legegyszerűbb megoldást keressük.
4) Karbantartás / módosítások
A rendszeres ellenőrzés és karbantartás biztosítja a folyamatos működést, megakadályozza a károkat és megakadályozza a váratlan lebomlást. A karbantartási / felülvizsgálati munkák során ellenőrizzük az összes releváns elemet a működéshez és állapothoz, a cserélési hibákhoz, a használt és kopott alkatrészekhez, és ezután optimalizáljuk a berendezést az adott üzemi körülmények között. Attól függően, hogy a növény mérete és
a szolgáltatási kör a felülvizsgálatok részletes ütemezését, valamint a vállalkozók koordinációját és felügyeletét is magában foglalja. Természetesen a karbantartási dokumentációkat jelentések és pótalkatrész-ajánlások formájában szállítjuk, és az Ön igényeinek megfelelően összehangoljuk a menetrendünket.
5) Képzés
Know-how a személyzet számára.
Működtetés, karbantartás és javítás, elektromos mérő- és vezérlőberendezések vagy folyamatmérnöki tevékenység - szakértőink számára speciális képzést kínálunk. Akár a helyszínen, akár a beültetéssel vagy a mi engedélyeinkkel dolgozunk, a kérdésekre és a problémákra koncentrálunk.


5. Miért válassza a YUANDA PSA oxigén generátort?
Az YDGET .com-t olyan PSA-oxigén növények kizárólagos választékának gyártására, szállítására és szakértésére szakosodnak , amelyek teljesen automatikusak és alacsony termelési költségeket igényelnek. Ezek a növények rendkívül fontosak az üvegiparban, a lángoló iparágakban és az acéliparban. A patrónok megbízható és könnyen telepíthető növényeket kínálnak, amelyek rendkívül hatékonyak az előadásokban. Ezek a növények különböző minőségellenőrzési folyamaton mennek át, amely biztosítja a legjobb eredményt az ügyfél végére. Az ügyfelek igénybe vehetik ezeket a minőségi üzemeket az igényeik és igényeik szerint.
* Magas oxigén tisztaság
A PSA oxigéngenerátorai lehetővé teszik a nagy tisztaságú oxigén előállítását a sűrített levegőből. Ez az oxigén tisztaságot kriogén rendszerek is biztosítják, ám lényegesen összetettebbek és csak nagy fogyasztási mennyiségek indokolják. Az oxigéngenerátorok z MS (zoliet molekulaszűrő) technológiát használnak, hogy folyamatosan nagy tisztaságú oxigént biztosítsanak, és belső kompresszorokkal vagy anélkül kaphatók.
* Alacsony üzemeltetési költségek
Az elavult légelszívó berendezések helyettesítésével a nitrogén-termelés megtakarítása nagymértékben meghaladja az 50% -ot [citation needed]
Az oxigéngenerátorok által termelt oxigén nettó költsége lényegesen kisebb, mint a palackozott vagy cseppfolyós oxigén költsége.
* Az oxigéngenerátorok kisebb hatással vannak a környezetre
Az oxigéngáz előállítása fenntartható, környezetbarát és energiahatékony megközelítés a tiszta, tiszta, száraz oxigéngáz előállításához. A kriogén levegőelválasztó üzemhez szükséges energia és a folyékony oxigénnek az üzemből a létesítménybe történő szállításához szükséges energiával összehasonlítva a keletkező oxigén kevesebb energiát fogyaszt, és kevesebb üvegházgáz keletkezik.


6. Termékjellemzők
1. Teljes automatizálás
Minden rendszert úgy terveztek meg, hogy részt vegyen a működésben és az automatikus oxigénigény-beállításban.
2. Alacsonyabb helyigény
A tervezés és a műszerezés teszi a berendezés mérete nagyon kompakt, a szerelés a csúszkák, előre gyártott és szállított gyárból.
3. Gyors üzembe helyezés
Az indítási idő körülbelül 30 perc, hogy megkapja a kívánt oxigén tisztaságot. Így ezek az egységek bekapcsolhatóak és kikapcsolhatók az oxigén igény változásai szerint.
4. Nagy megbízhatóság
Nagyon megbízható a folyamatos és állandó működéshez, állandó oxigén tisztasággal. A rendelkezésre álló üzemidő 93% -nál jobb.
5. Zeolit Molekuláris Sziták Élet
A várt Zeolite Molecular Sieves élet több mint 10 év, vagyis az oxigéngyár teljes élettartama. Tehát nincs pótlási költség.
6. Alacsony befektetés és energiafogyasztás
7. Egyszerű üzemeltetés és karbantartás

Hot Tags: gyárilag versenyképes áron (ce / iso / asme / sgs), Kína, gyártók, beszállítók, gyár, exportőrök, eladó, vétel

Egy pár: nem

Következő: Energiatakarékos oxigén generátor

Vizsgálat

You Might Also Like