Ipari / vegyipari oxigén generátor

Ipari / vegyipari oxigén generátor

Nitrogéngenerátor, oxigén generátor, nitrogéntermelő gyártó / szállító Kínában, magas tisztaságú oxigén / nitrogéngenerátort kínál ipari / vegyi, energiatakarékos oxigén generátor kórházi használatra, magas tisztaságú oxigén generátor kórházi / egészségügyi / ipari és így tovább.

product details

1.Társasági áttekintés

Zhejiang Yuanda Levegőelválasztó berendezés Co., LTD. számosféle PSA nitrogén- és oxigéngenerátor, membrán nitrogén és oxigéngenerátor, nitrogén tisztító rendszerek stb., széles körben használatos kőolaj-, olaj- és gázipar, vegyipar, elektronika, kohászat, szén, gyógyszeripar, repülőgépipar, autóipar, a műanyag, az élelmiszer, az orvosi kezelés, a gabona stb. A YDGET évek óta kutatja a levegőelkülönítési technológiát és a különféle iparágak gazdag megoldási tapasztalatait, és megbízhatóbb, gazdaságosabb, kényelmesebb szakmai megoldásokat kínál ügyfeleinek.
Van egy tapasztalt profi csapatunk, amely mindig készen áll arra, hogy az Ön rendelkezésére álljon. Az értékesítési mérnökök alaposan elemzik a megadott követelményeket, és megfelelő megoldásokat kínálnak Önnek. Az értékesítés utáni szolgáltatási rendszer 24 órán belül gyors választ ad a problémáira és a lehető legrövidebb idő alatt. A YDGET felelős az általunk kínált nitrogén- / oxigéngenerátorok és egyéb kapcsolódó berendezések értékesítés utáni szolgáltatásáért.
A YDGET elkötelezett a megbízhatóbb, gazdaságosabb és kényelmesebb légelosztási megoldásokkal és professzionális szolgáltatással való ellátása ügyfeleinkkel.
公司 概况 .jpg

车间 1.jpg

车间 2.jpg

2. Miért válassza a YUANDA PSA oxigén generátort?
Az YDGET .com- t gyártják, beszállítják és szakértelemmel foglalkoznak   exkluzív PSA oxigéngyárak, amelyek teljesen automatikusak és alacsony generációs költségeket igényelnek. Ezek a növények rendkívül fontosak az üvegiparban, a lángoló iparágakban és az acéliparban. A patrónok megbízható és könnyen telepíthető növényeket kínálnak, amelyek rendkívül hatékonyak az előadásokban. Ezek a növények különböző minőségellenőrzési folyamaton mennek át, amely biztosítja a legjobb eredményt az ügyfél végére. Az ügyfelek igénybe vehetik ezeket a minőségi üzemeket az igényeik és igényeik szerint.
* Magas oxigén tisztaság
A PSA oxigéngenerátorai lehetővé teszik a nagy tisztaságú oxigén előállítását a sűrített levegőből. Ez az oxigén tisztaságot kriogén rendszerek is biztosítják, ám lényegesen összetettebbek és csak nagy fogyasztási mennyiségek indokolják. Az oxigéngenerátorok z MS (zoliet molekulaszűrő) technológiát használnak, hogy folyamatosan nagy tisztaságú oxigént biztosítsanak, és belső kompresszorokkal vagy anélkül kaphatók.
* Alacsony üzemeltetési költségek
Az elavult légelszívó berendezések helyettesítésével a nitrogén-termelés megtakarítása nagymértékben meghaladja az 50% -ot [citation needed]
Az oxigéngenerátorok által termelt oxigén nettó költsége lényegesen kisebb, mint a palackozott vagy cseppfolyós oxigén költsége.
* Az oxigéngenerátorok kisebb hatással vannak a környezetre
Az oxigéngáz előállítása fenntartható, környezetbarát és energiahatékony megközelítés a tiszta, tiszta, száraz oxigéngáz előállításához. A kriogén levegőelválasztó üzemhez szükséges energia és a folyékony oxigénnek az üzemből a létesítménybe történő szállításához szükséges energiával összehasonlítva a keletkező oxigén kevesebb energiát fogyaszt és kevesebb üvegházgáz keletkezik.
优质 配件 .jpg

3.Yuanda KOB sorozat PSA Oxygen Generator
3.1 Specifikáció:
1) Tisztaság: 28-95%
2) Kapacitás: 1 ~ 3000Nm3 / h
3) Nyomás: 0,1 ~ 0,6 MPa (0,6 ~ 15,0 MPa is elérhető)
4) Harmatpont: <-45 °="">
5) Típus: csúsztatható
6) Védjegy: Yuanda
7) Származási hely: Hangzhou, Zhejiang, Kína
8) Szállítás: 20-50days
3.2 Termékjellemzők
1. Teljes automatizálás
Minden rendszert úgy terveztek meg, hogy részt vegyen a működésben és az automatikus oxigénigény-beállításban.
2. Alacsonyabb helyigény
A tervezés és a műszerezés teszi a berendezés mérete nagyon kompakt, a szerelés a csúszkák, előre gyártott és szállított gyárból.
3. Gyors üzembe helyezés
Az indítási idő körülbelül 30 perc, hogy megkapja a kívánt oxigén tisztaságot. Így ezek az egységek bekapcsolhatóak és kikapcsolhatók az oxigén igény változásai szerint.
4. Nagy megbízhatóság
Nagyon megbízható a folyamatos és állandó működéshez, állandó oxigén tisztasággal. A rendelkezésre álló üzemidő 93% -nál jobb.
5. Zeolit ​​Molekuláris Sziták Élet
A várt Zeolite Molecular Sieves élet több mint 10 év, vagyis az oxigéngyár teljes élettartama. Tehát nincs pótlási költség.
6. Alacsony befektetés és energiafogyasztás
7. Egyszerű üzemeltetés és karbantartás
3.3 Műszaki specifikáció:
1. A rendszer elfogadja az egy kattintásos indítási módot, a levegőkompresszort, a hűtött levegő szárítót, az Adapter szárítót, a generátor a programot egyenként kezdi el dolgozni.
2. Az oxigéngenerátor, melyet nem megfelelő oxigéngáz figyelmeztető riasztással és automatikus szellőztetéssel szereltek fel, akkor biztos lehet benne, hogy a csővezetéken átfolyó összes oxigén jó minőségű.
3. A Siemens Germany színes érintőképernyőjével ellátott oxigéngenerátor képes megjeleníteni az egész rendszer áramlási körülményeit, tisztaságát, nyomását és nitrogénáramát, valamint emlékeztetheti a karbantartási időt, a hiba riasztást , töltse le az üzemeltetési adatokat.

4. Nitrogén / oxigén Gázos alkalmazás  
应用 1.jpg
5. Csomagszállítás és egyes végfelhasználók
运输 包装 .jpg

6. Minőségellenőrzés
YUANDA Gas Enigineering & Technology Biztos lehet benne a YDGET megoldás minőségével. yuanda   csak a legjobb beszállítókat és alkatrészeket használja. És minden nitrogéngenerátort professzionális szakértők tesztelnek és megbíznak, hogy mindent meggyőződjenek, mielőtt elhagynák a gyárat.

7. Garancia
A YDGET árucikkre vonatkozó jótállás időtartama a telepítés és üzembe helyezés befejezésének napjától számított 360 nap vagy az áru átvétele után 420 nap, attól függően, hogy melyik történik korábban.

8. Szerviz és támogatás
A YDGET olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek segítségével maximalizálhatja előnyeit. A maximális kényelem érdekében fix áras szolgáltatási szerződést kínálunk a működési idő vagy naptár alapján
idő. Természetesen minden ügyfél szívesen hív minket bármikor. Mindig többet vagyunk hajlandóak segíteni Önnek.
1) Tanácsadás
Segítség az önsegítéshez, a tapasztalatcseréhez és az egyéni támogatáshoz.
Ha kérdése van az üzem üzemeltetésével kapcsolatban, vagy szükség van valakire a hibaelhárításhoz, tanácsokat adunk telefonon vagy írásban. A velünk való közvetlen kapcsolat nagyon fontos számunkra, mivel mindkét fél javára partnerként állandó együttműködésre alapoznak.
2) Üzembe helyezés
Szisztematikus az erekció végleges elfogadásától a megfelelő működés és a garantált funkciók jóváhagyásáig. Ez magában foglalja a kiterjedt működési teszteket, a professzionális töltést adszorbensekkel és katalizátorokkal, a megfelelő üzembe helyezést, az üzemi paraméterek optimális beállítását és az összes biztonsági funkció ellenőrzését. Ugyanakkor felkészítjük az üzemeltető személyzetet az üzem működésére és működésére.
3) Pótalkatrész szolgáltatás
Világszerte, gyors és alacsony áron a teljes üzemidő alatt. Az általunk szállított összes növényi alkatrész külön címkézése lehetővé teszi számunkra, hogy egyértelműen azonosítsuk az Ön által kért pótalkatrészeket. Termékeinket hosszú élettartamra és gazdaságosságra terveztük.
A módosításokhoz és bővítésekhez a legoptimálisabb és legegyszerűbb megoldást keressük.
4) Karbantartás / módosítások
A rendszeres ellenőrzés és karbantartás biztosítja a folyamatos működést, megakadályozza a károkat és megakadályozza a váratlan lebomlást. A karbantartási / felülvizsgálati munkák során ellenőrizzük az összes releváns elemet a működéshez és állapothoz, a cserélési hibákhoz, a felhasznált és kopott alkatrészekhez, és utána optimalizáljuk a berendezést az adott üzemi körülmények között. Attól függően, hogy a növény mérete és
a szolgáltatási kör a felülvizsgálatok részletes ütemezését, valamint a vállalkozók koordinációját és felügyeletét is magában foglalja. Természetesen a karbantartási dokumentációkat jelentések és pótalkatrész-ajánlások formájában szállítjuk, és az Ön igényeinek megfelelően összehangoljuk a menetrendünket.
5) Képzés
Know-how a személyzet számára.
Működtetés, karbantartás és javítás, elektromos mérő- és vezérlőberendezések vagy folyamatmérnöki tevékenység - szakértőink számára speciális képzést kínálunk. Akár a helyszínen, akár a beültetéssel vagy a mi engedélyeinkkel dolgozunk, a kérdésekre és a problémákra koncentrálunk.

9. Hogyan kaphatunk azonnali és pontos idézetet?
Ne habozzon elküldeni az alábbi adatokat.
1) O2 áramlási sebesség: _____ Nm3 / óra
2) O2 tisztaság: _____%
3) O2 kisülési nyomás: _____Bar
4) Harmatpont: _____ ℃
5) O2 Alkalmazás: _____ (égés, hegesztés vagy mi?)

6) Feszültség és frekvencia: ______ V / PH / HZ

7) A helyi szint tengerszintje: _____m


10. Zhejiang Yuanda Levegőelválasztó berendezés Co.Ltd.
YDGET .com   szentelt foglalkozó gyártási, beszállító és szakértő   exkluzív PSA oxigéngyárak, amelyek teljesen automatikusak és alacsony generációs költségeket igényelnek. Ezek a növények rendkívül fontosak az üvegiparban, a lángoló iparágakban és az acéliparban. A patrónok megbízható és könnyen telepíthető növényeket kínálnak, amelyek rendkívül hatékonyak az előadásokban. Ezek a növények különböző minőségellenőrzési folyamaton mennek át, amely biztosítja a legjobb eredményt az ügyfél végére. Az ügyfelek igénybe vehetik ezeket a minőségi üzemeket az igényeik és igényeik szerint. Ezekre az iparágakra, például az üvegiparra, az acéliparra és a forrasztóiparra van szükség.


Hot Tags: oxigén generátor ipari / vegyipari, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, exportőrök, eladó, vétel

Egy pár: PSA légelosztó oxigén nitrogén erőmű

Következő: 15Mpa nagynyomású oxigén generátor a csomaghoz

Vizsgálat

You Might Also Like