Kis nitrogén generátor

Kis nitrogén generátor

Specification1) tisztaság: 95-99,9999 %2) kapacitás: 5-8000Nm3/h3) nyomás: 0-0.8Mpa (1.0 ~ 15.0MPa is rendelkezésre áll) 4) harmatpont:-45 fok --70Technical Features1) importált pneumatikus szelepek, segítségével

product details

Specifikáció
1) tisztaság: 95-99,9999 %
2) kapacitás: 5-8000Nm3/h
3), nyomás: 0-0.8Mpa (1.0-s ~ 15.0MPa is rendelkezésre áll)
4) harmatpont:-45 fok --70
Műszaki jellemzők
1) az importált pneumatikus szelepek, élet használata több mint 3 millió alkalommal;
2) a Siemens PLC intelligens program vezérlő, könnyű és stabil működését;
3) speciális inert kerámia golyó diffúziós technológia teszi terjesztési légáram egyenletesen; az adszorpciós hatékonyság javítása az adszorbens;
4) önálló erő hengeres tömörítése készülék (szabadalmi szám: ZL-200820168079.9) védelme, a használ élet a szén-dioxid-molekuláris szita;
5) eredeti centrifugális rezgés kitöltése (szabadalmi szám: ZL-200820168078.4) hatékonyan biztosítja a maximális töltő térfogat.

Hogyan viselkedni kap egy azonnali árajánlat?

Ne habozzon, küldjön levelet az alábbi adatokkal.

1) N2 áramlási sebesség: ___Nm3/óra

2) N2 tisztaság: ___ %

3) N2 mentesítési nyomás: ___Bar

4) feszültség és frekvencia: PH/___V/HZ

5) nitrogén alkalmazására.

Nitrogén generátorok, alkalmazások

Élelmiszer- és üdítőital-ipar

A food pillanatra italok előállítása vagy gyümölcs és zöldség betakarított, az öregedési folyamat a rúgást, amíg a teljes bomlási termékek. Ez okozza a baktériumok és más élőlények. Generátorok használják az árvíz a termékek N2, hogy előveszi az oxigén, és jelentősen meghosszabbítja a termék élettartamát, mert ezek a szervezetek nem fejlődhet ki. Továbbá kémiai degradáció az oxidáció okozta élelmiszer lehet szüntetni, vagy megállt.

Analitikai kémia

Nitrogén generátorok szükség a különböző formáit, analitikai kémia, mint a folyékony kromatográfiatömegspektrometriás és a gázkromatográfia, ahol szükség egy stabil és folyamatos ellátás nitrogén.

Légi járművek és a gépjármű gumik

Bár air 78 % nitrogén, a legtöbb repülőgép gumik nitrogén, tele vannak, és sok gumiabroncs és nitrogén generátorok, hogy töltse ki a gumik gépjármű üzletek, az előnye, hogy a nitrogén tartály száraz. A sűrített levegő tartály gyakran lesz víz benne, hogy jön a légköri víz gőz kondenzációs a tartályba a levegő kompresszor elhagyása után. Is, a nitrogén azt mondta, hogy egy stabilabb nyomást, amikor fűtött és hűtött [szerkesztés], és az említett [szerkesztés] hogy nagyobb molekula (109.76 pm) így nem beszivárog a gumiabroncs olyan könnyen, mint O2 [szerkesztés] (120.74 pm) és Argon.

Vegyipar és a petrolkémiai ipar

Az elsődleges és nagyon fontos alkalmazás a nitrogén, a vegyipar és a petrolkémiai ipar, a semleges környezetben a tanügyi általános munkavédelmi tisztítás és védelem hajók folyamat során nyújtott. Azonkívül nitrogén használatos csővezetékek nyomás vizsgálata, a vegyi anyagok szállítás és a technológiai folyamatokban használt katalizátorok regenerálására.

Elektronika

Az elektronika nitrogén szolgál, mint egy antioxidáns a félvezetőkben és gyártása elektromos áramkörök, hőkezelés, késztermékek, valamint a fúj, és takarítás.

Üveggyártás

Az üveggyártás nitrogén bizonyítja hatékony, mint hűtőközeg a bow sütő elektródák, oxidációs inhibitor során a folyamat eljárások, valamint a levegő hűvösebb.

Kohászat

A fémipar általában használ nitrogén vastartalmú és nem vastartalmú fémek védelme alatt izzító eszközeként. Nitrogén is hasznos-e szabványos ipari folyamatokban semleges megeresztés, összetartó, kemény forrasztás, enyhíti a stressz, cianid keményedés, fém-por szinterezés és extrusion hal hűtés.

Ipari festék és lakk

Festék és lakk-termelés használ nitrogén létrehozására a semleges környezetben folyamat hajók biztonsága érdekében, valamint a szállítólevél oxigén elmozdulás annak érdekében, hogy megakadályozzák a kencék polimerizáció.

Olajipar

Az olajipar, a nitrogén a folyamatok számos nélkülözhetetlen eleme. Leggyakrabban nitrogén semleges környezetben a robbanás megelőzése és a Tűzbiztonság létrehozásához és támogatásához, szállítás és átadás szénhidrogének használatos. Ezenkívül nitrogén csővezeték, tesztelés és öblítés, tisztítás technológiai hajók és cseppfolyósított gázt szállító és szénhidrogén tároló létesítmények tisztítására használatos.

Gyógyszeripar

A gyógyszeripar nitrogén talál alkalmazás gyógyszeripari csomagolás, és a robbanás és tűz biztonsági tevékenységek finom eloszlású anyagok használata ellen biztosítva.

Hipoxiás levegő tűz megakadályozás rendszer

Nitrogén generátorok használják hipoxiás tűz megelőzési rendszerek alacsony oxigén-tartalmú levegő termelni.Hot Tags: kis nitrogén generátor, kínai gyártók, szállítók, gyári, exportőrök, eladó, vásárlás

Egy pár: Tisztítja a PSA nitrogén generátor, gáz: 99,99 %-os gép eladó

Következő: Nitrogén generátor Lézervágás

Vizsgálat

You Might Also Like